О нама
Dom > О нама
Наша историја

БаоКун Солутион - пионир у свету ЦНЦ-а у посљедњих 20 година, поносно представља своје најсавременије ЦНЦ стројеве за различите примјене. Од дана оснивања, БаоКун бренд је посвећен истраживању и развоју, иновацијама и производњи високо квалитетних машина. До сада смо успешно инсталирали наше производе у многим земљама света.


Наша фабрика

Фабрика је у потпуности опремљена са високотехнолошком производном јединицом како би задовољила захтеве купца са гарантованим квалитетом и завршним захтевом гарантованог квалитета и завршне обраде. Нудимо укупно решење са широким спектром цнц система за разноврсне индустријске примене.

Наш снажни мултидисциплинарни истраживачки и развојни тим чине стручњаци из цнц-а, електронски инжењери, машински инжењери и софтверски инжењери. Све машине су произведене у компанији и пружају клијенту гаранцију резервних делова и потребне услуге. Коришћени материјал је оптималног квалитета, имајући у виду безбрижне перформансе и дужи вијек трајања производа. Наш ЦНЦ инфраструктурни и дизајнерски центар помаже у различитим захтевима цењених купаца. Широке примене ових машина раде на материјалима попут индустрије коже, дрвета, акрила, тканине и папира.

За потпуну сатисфакцију нашег клијента уверавамо се да су сви наши производи у оквиру глобалних параметара квалитета и потпуно тестирани са савременом опремом за контролу квалитета. Наши благовремени распореди испоруке, брза услуга и инжењерска подршка увијек су помогли нашим купцима да елиминишу уска грла, побољшају тачност и пропусност преноса. "Посвећени смо производњи, инжењерингу и иновацији производа како бисмо најбоље водили свој посао и тиме неговали дугорочни однос између нас"


Наш производ

цнц роутер, дрвени роутер, глодалица, цнц ласер, ЦНЦ плазма, ласерско маркирање машина, цо2 ласерска машина, ласерска машина, ротациони роутер, машина за сечење метала


Апликација производа

1. дрвопрерађивачка индустрија: Обрада тродимензионалних таласних плоча, ормарићева врата, дрвена врата, прозори за видео надзор и панеле за видео надзор, компјутерски сто и помоћна обрада плоча.

2, рекламна индустрија: Рекламни знакови, производња логоа, акрилно сечење, систем модула за обликовање, разноврсни материјали који рекламирају производњу украсних производа.

3, индустријска индустрија: Асцулптура бакра, алуминијума, гвожђа и осталих металних калупа, као и вештачког мермера, песка, пластичне фолије, ПВЦ цеви, дрвених дасака и других неметалних плесни.

4.Метална индустрија резања


Наш цертификат

ЦЕ, ФДА
Наш сервис

После сервисне службе и гаранције

Након продаје


24 сата техничка подршка путем е-поште или позивања.

Енглески приручник и ЦД видео за употребу и одржавање машина.

а. Хардвер: 2 године на свим деловима и радној снази.

б. Софтвер: Цео живот на ажурирању бесплатно.

ц. Одржавање и технолошка подршка: Цели живот .

Контрола квалитета

1. Строго монтирајте машину за сваку везу, обезбедите чисту и лепу машину.

2. 48 сати континуираног рада пре него што машина напусти фабрику, обезбедите висок квалитет сваког строја.