CNC plazma mašina za sečenje

Ako tražite CNC plazma rezač koji pruža vrhunske performanse po pristupačnoj ceni, naša serija Plasma predstavlja nekoliko izvanrednih opcija. Proizvode fantastične završne obloge, pružajući neprevaziđenu tačnost i kvalitet reza. U okviru našeg izbora, nudimo plazma CNC rutere koji odgovaraju svim veličinama i budžetu.

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

Dsecription proizvoda

Ako tražite CNC plazma rezač koji pruža vrhunske performanse po pristupačnoj ceni, naša serija Plasma predstavlja nekoliko izvanrednih opcija. Proizvode fantastične završne obloge, pružajući neprevaziđenu tačnost i kvalitet reza. U okviru našeg izbora, nudimo plazma CNC rutere koji odgovaraju svim veličinama i budžetu.


NAŠE CNC PLAZMENE TABLICE IZGRADNJUJU ZA KVALITETNE KUTE

Za našu plazma seriju koristimo jednokomponentne, sve zavarene čelične ramove, koji obezbeđuju preciznost, dugovečnost i sposobnost upravljanja više snage. Ove mašine mogu da koriste napajanje do 120 ampera, omogućavajući širok spektar mogućnosti za ono što možete da isečete. Svaki CNC plazma rezač koristi helikopter sistem za pogonske i zupčaste pogone za osi X i Y, dok se za kraći hod Z osa koristi precizni kuglični vijak. Sa automatskom kontrolom visine, mašina takođe održava pravu prazninu visine za gorionicu, bez obzira na to gde se nalazite na panelu.


PROIZVODNJA JE LAKO SA NAŠIM ZANIMLJIVIM SISTEMOM UPRAVLJANJA KORISNIKA

Naš sistem upravljanja baziran je na industrijskom PLC programiranju, čime je izuzetno pouzdan. Budući da smo napravili naše mašine za rad na standardnom G-kodu, sistem upravljanja je kompatibilan s bilo kojim softverom koji možete pronaći. Takođe ima bežičnu vezu za upravljački sistem tako da možete da postavite svoj računar bilo gde u prodavnici.

Senzor ploče, koji dozvoljava baklju da se spusti sve dok ne otkrije površinu, predstavlja još jednu najsavremeniju osobinu unutar kontrolora. Ovo maksimizira tačnost držeći širinu krive konzistentno i smanjuje količinu potrebnih potrošnih materijala, što vam štedi mnogo novca u dugom roku.


Pokušavate da saznate koji je CNC plazma stol za vas? Obratite se našem timu kako biste saznali više o tome kako naši alati mogu napraviti sve što imate na umu.

Plasma CNC ruter nudi vodeće performanse po pristupačnoj ceni. Čelični zavareni okvir i statična tabla za vodu obezbeđuju neprevaziđenu tačnost i kvalitet reza. Naš industrijski B & R kontroler je trajno rešenje koje pruža jednostavnost rada i pouzdanosti u visokim proizvodnim okruženjima. Laguna ima plazma CNC rešenje koje odgovara svim veličinama i budžetu!


Specifikacije:

§ Precizni kvadratni profili Linearni ležaji na X, Y i Z osi

§ Pokriveni nosači sa Y osovinama

§ Helikonski pogonski sistem za osovine X i Y (glatko i precizno kretanje za neverovatan kvalitet rezanja)

§ Mehanička kontrola visine gorionika

§ Centralni sistem za ulje za svu osu

§ Tablica za teške vodene ramove

§ Podešavanje visine gorionika

§ Podesiva tabla vode

Radite zajedno sa BAOKUN-om

1. BAOKUN CNC SOLUYION Neka vaša usluga posle prodaje kosta 30%

2.BAOKUN CNC SOLUYION Neka vaši kupci reorder rate poboljšaju 50%

3.BAOKUN CNC SOLUYION Pustite svoj poslovni saradnik u pravcu razvoja CNC tržišta

4.BAOKUN CNC SOLUYION Isporuka na vrijeme dopustite svom poslu da ide napred

5.BAOKUN CNC SOLUYION Podrška za sva vremena

6.Once vremenski raspored 3-6 seta ima popust od 2% -5%

img10328 (001)img15601 (001) .jpg

img09839 (001) .jpgimg15053 (001)

img07927 (001) .jpgimg11091 (001)


Strogo ispitivanje kvaliteta

img28683 (001) .jpgimg08191 (001) .jpg

img28932 (001) .jpgimg15365 (001) .jpg

img16068 (001)img29036 (001)

Hot Tags: CNC plazma rezana mašina, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, kupovina, jeftina, niska cijena, kupiti popust
Srodni proizvodi
Istraga